Nejvíce oslovující svědectví, seřadit od Nejnovějších nebo podle Počtu zobrazení ?


Späť do Katolíckej Cirkvi

Branislav Talaj

Bavili sme sa tak o všeličom a ja som ani mojej drahej nič nepovedal, ale nalomil ma text Jána 6. kapitoly. Ja som ho poznal už aj predtým, ale teraz som vďaka Duchu Svätému dostal istotu bez pochýb, že tu sa naozaj píše o skutočnom Pánovom Tele a Krvi – o Eucharistii. A hneď som začal pracovať na návrate do mojej materskej Cirkvi.

Přečíst celé >>

Satan donaha

Ludvík Šojdr

Při této zkušenosti jsem si uvědomil, že právě toto je situace, o kterou satan, či jeho služebníci démoni, vůbec nestojí. Že je totiž rozpoznán. Že je přede všemi přítomnými obnažen úplně donaha všechen ten hnus, jehož je nositelem.

Přečíst celé >>

My Life

gabriela sykorova hyllova

Jeden deň som povedala Bohu: neviem či je to zlé že fajčím, ale keď sa ti to nepáči, zober to prosím odomńa. Ja sama to nedokážem. A zo dňa na deň som prestala fajčiť, bez absťákov, bez pribratia... zázračne. Môj život sa stal zázračný s vedomím, že pri mne stojí Niekto, kto ma bezpodmienečne ľúbi a chráni. Prežila som niekoľko uzdravení, napríklad keď som...

Přečíst celé >>

Pravý smysl života

Richard Čanaky

Hudba sa stala mojou nie skrýšou, ale akoby terasou, strechou z ktorej môžem kričať a spievať o tom, čo Boh pre mňa urobil. Viem, že kresťanstvo nie je ružový príbeh z rozprávky, ale reálna skutočnosť v ktorej sa oplatí žiť.

Přečíst celé >>